mask

De specialist voor grondverzetbanden

Grondverzetbedrijven hebben veel verschillende machines nodig om hun werk goed te doen. Shovels, laadschoppen en graders, maar ook telescoopkranen en knikbestuurde of getrokken dumpers. Het zijn krachtpatsers die werken in zware omstandigheden. Zo breed als de range aan voertuigen in de grondverzetsector, zo diepgravend is onze kennis als het aankomt op uw banden. Wij helpen je graag verder!
 

Waar letten wij op bij grondverzetbanden?

Bij voertuigen voor grondverzet draait het allemaal om draagvermogen, rijcomfort, stabiliteit en tractie op verschillende ondergronden. De banden moeten tegen een stootje kunnen, want ze draaien en keren op ruw terrein en rijden vaak met zware belading. Dat vraagt om robuuste en slijtvaste banden. Bij ieder type machine moeten de banden voldoen aan specifieke kenmerken. Daarom denken wij graag actief met u mee over bandenkeuze en -onderhoud.
 
 

Welke banden levert Profile Vermeulen?

Profile Vermeulen is niet gebonden aan bepaalde merken. Wij zijn merkonafhankelijk en kennen de verschillende bandenmerken met alle relevante specificaties. We volgen de ontwikkelingen van fabrikanten over de volle breedte op de voet.
 
Ons streven is altijd het beste product te leveren passend bij uw eisen en wensen. Kostenefficiency en besparing staan daarbij centraal. Of u nu op zoek bent naar banden voor shovels, laadschoppen, telescoopkranen of dumpers. Bij Profile Vermeulen is er volop keuze. Voor persoonlijk advies bent u van harte welkom!
neem contact op
Grondverzet